Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Verginas Dog Training Farm

Ποιοι είμαστε

Όλοι μιλούν ή γνωρίζουν για "θετικές" και "αρνητικές" εκπαιδεύσεις και χρησιμοποιούν κάποια μέθοδο εκπαίδευσης.

Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος; Με ποια λογική εσείς πρέπει να επιλέξετε τον σωστό εκπαιδευτή; 

Ένας σωστός γνώστης του σκύλου δεν μπορεί να εαυγγελίζεται ότι γνωρίζει μια μέθοδο εκπαίδευσης, γιατί κάθε σκύλος έχει το δικό του χαρακτήρα και τη δική του ενέργεια. Άρα πρέπει να ξέρει και να χρησιμοποιεί πολλές και διαφορετικές μεθόδους, ώστε ανάλογα με το περιστατικό να έχει τη δυνατότητα να μελετήσει το σκύλο και να του κάνει ένα ψυχογράφημα, όπως επίσης πρέεπι να μελετήσει και τον ιδιοκτήτη έτσι ώστε να βρεθεί η σωστή μέθοδος που θα αλληλοεπιδράσει σε αυτούς τους δύο συναισθηματικούς κόσμους και θα δημιουργήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και μαι εποικοδομητική σχέση μεταξύ τους. 

Το σκύλο σας μπορεί να θέλετε να τον εκπαιδεύσετε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Πολλούς τους ενδιαφέρει απλά ο σκύλος και να είναι υπάκουος, ενώ άλλους τους ενδιαφέρει ο σκύλος τους να εκτελεί σύνθετες και εξειδικευμένες αποστολές. 

Ο σημαντικός όμως παράγοντας για να επιτευχθεί ο στόχος είναι ο εκπαιδευτής να καταφέρει μέσα από τη σωστή μέθοδο εκπαίδευσης να χτίσει τη σχέση μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη. 

Στο χώρο μας έχετε τη δυνατότητα να συζητήσουμε την κατάρτιση του σκύλου σας ή κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς που έχει και βεβαίως υπάρχει και η στήριξη μιας ομάδας από κτηνιάτρους, κριτές μορφολογίας και κριτές εργασίας που δίνουν σεμινάρια ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση των ενστικτών του σκύλου σας. 

Πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων

3-6 μηνών puppy progress training

6-9 μηνών intermediate progress training

9-12 μηνών basic progress training

12-18 μηνών advance specialized training

*Ο χρόνος εκπαίδευσης σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι πάντα σταθερή γιατί κάθε σκύλος έχει διαφορετική ωρίμανση. 

Από τη δική μας μέθοδο έχουν ωφεληθεί πολυάριθμοι ιδιοκτήτες σκύλων, που κατά καιρούς παρακολουθούν τα ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης, συμπεριφοράς και επικοινωνίας, δεκάδες κυνοφιλικοί σύλλογοι από τα σεμινάρια που έχουν δώσει, ο Δήμος Μαρκοπούλου στον οποίο είμαστε στην επιτροπή για τη μεταχείριση των αδεσπότων ή χαμένω σκύλων καθώς και ο στρατός της Λιβύης που του παρείχαμε τεχνογνωσία για σκύλος προστασίας αεροδρομίου, ναρκωτικών, εκρηκτικών. 

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ορίσουμε ένα ραντεβού για να γνωρίσετε εμάς και τις μεθόδους μας και εμείς τις ανάγκες σας για το κατοικίδιο σας. Το σίγουρο είναι ότι φεύγοντας από το χώρο μας θα έχετε έναν σκύλο με διδαγμένη συμπεριφορά και μια άρρηκτη σχέση μεταξύ εσάς και του σκύλου σας, που θα ανοίξει τις πύλες ενός νέου και διαφορετικού κόμσου μεταξύ σας. 

 

Νόμιμη επιχείρηση σύμφωνα με τον αριθμ. από το επιμελητήριο Αθηνών 128489/Κ.Δ.Ε.93191303

 

Πως θα μας βρείτε
Υπεύθυνος επικοινωνίας Verginas Dog Training Farm
Οδός & Αριθμός Βραυρώνα, Ανατολική Αττική, Ελλάδα
Ταχυδρομικός κώδικας 19003
Περιοχή Μαρκόπουλο Αττικής
Χάρτης
Λοιπά Στοιχεία
Α.Φ.Μ. 065710518
Δ.Ο.Υ. Κορωπίου
Μέλος Κ.Ο.Ε. (για εκτροφείς)