Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται σκυλάκος Kurzhaar - Κουρτσχαάρ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 95516
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 μήνα : 15/2/2020 2:53 μμ
Εμφανίσεις 150
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 150 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Καθαρόαιμο Kurzhaar - Κουρτσχαάρ
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 000000000000000
Ηλικία 10 ετών
Κείμενο αγγελίας

Αν μας ρωτήσουν για το πιο ήταν το πιο ανθρωποκεντρικό πλάσμα που πέρασε από τα χέρια μας στα λίγα έστω χρόνια ενεργής δράσης μας , η απάντηση χωρίς ίχνος αμφιβολίας θα ήταν ο Μαξ !!!
Πρόκειται για ένα υπέροχο καθαρόαιμο Κουρτσχααρ περίπου 10 ετών . Ο Μax ήρθε στα χέρια μας ύστερα από εισαγγελική εντολή , αφού ζούσε από μικρός δεμένος σε μια αυλή , φανερά υποσιτισμένος , αποφάγια από τα χέρια του ''κηδεμόνα'' του έτρωγε όποτε εκείνος το θυμόταν ... Δεν είχε παραλείψει όμως να του θυμίζει καθημερινά με τον πιο απάνθρωπο τρόπο κακοποιώντας τον ανελέητα την παρουσία του με την φρικτή συμπεριφορά του. Δεν του άξιζε τέτοια ζωή όπως και σε κανένα πλάσμα , άλλα ήταν ανήμπορος να το ανατρέψει , ήταν άδικο να περιμένει κουνόντας καρτερικά την ουρά του κάποιο γείτονα να του ρίξει από τη μεσοτοιχία λίγη ξηρά τροφή και νερό , ήταν άδικο να κουρνιάζει στη γωνιά της αυλής περιμένοντας μαρτυρικά το επόμενο ξέσπασμα του ''Κηδεμόνα'' του , ήταν άδικο να κλαίει κάθε βράδυ από το ξύλο και τις βαναυσότητες που δεχόταν καθημερινά . Ο Max αποδείχθηκε για μας ο μεγαλύτερος δάσκαλος θέλησης για ζωή , η ελπίδα που θρέφει για μια καλύτερη τύχη αναβλύζει από το βλέμμα του , η αγάπη και ευγνωμοσύνη που δεχόμαστε καθημερινά από εκείνον είναι αδύνατο να περιγραφεί με λόγια πιστέψτε μας!! Ο Max θα μπορούσε να είναι πρότυπο αγνότητας και ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους και ζώα χωρίς ίχνος υπερβολής!! Του αξίζει όσο κανένα ύστερα από όλες αυτές τις κακουχίες να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα φιλόξενο περιβάλλον όπου θα αγαπηθεί και θα αγαπήσει δίχως όρια . Είναι απόλυτα υγιής και στειρώμενος !! Αν σας ενδιαφέρει να ανοίξετε το σπίτι σας!6987222870
6973407583

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα
Ταχυδρομικός κώδικας 16452
Περιοχή Αργυρούπολη Αττικής
Τηλέφωνο 6987222870
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerinavrakas@hotmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, σκυλάκος, kurzhaar - κουρτσχαάρ, καθαρόαιμο, αρσενικό, Αργυρούπολη Αττικής, ταχ. κωδ. 16452, αγγελία 95516

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.