Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 90750
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 5 μήνες : 30/8/2019 7:41 μμ
Εμφανίσεις 484
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 484 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 900096000088977
Ηλικία 3 ετών
Κείμενο αγγελίας

Μιλού, ήσυχος και χαδιάρης! Τα μάτια του κρύβουν ένα παράπονο, που δεν μπορείς με τίποτα να του αντισταθείς!
Τα αγόρια μας δυστυχώς πρέπει άμεσα να βρουν άλλο χώρο φιλοξενίας ή ακόμη καλύτερα να βρουν μόνιμα σπιτάκια. Η εθελόντρια που τα φροντίζει από νεογέννητα, δυστυχώς μετακομίζει λόγω χηρείας και δεν μπορεί να τα πάρει μαζί της στο πατρικό της σπίτι.

16/6/17: Να΄μαστε κι εμείς! Μας θυμάστε; Ήμασταν νεογέννητα όταν μας πέταξαν σε μια σακούλα... Δείτε πόσο πολύ ομορφύναμε! Και δε μεγαλώσαμε πολύ! Είμαστε περίπου 25 κιλά και ψάχνουμε το δικό μας σπίτι! Δε μας ερωτευτήκατε ακόμα;

12/4/17: Υιοθετήθηκε ο Γκούφυ!!!

5/1/17: Τα αγόρια μας μεγάλωσαν, κοντεύουν να κλείσουν 2 μήνες ζωής! Τα κατάφεραν και επέζησαν με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών που τα μεγάλωσαν με μπιμπερό! Είχαν και μια αδερφούλα, μα δυστυχώς δεν τα κατάφερε... Πλέον, τρώνε κροκετούλες και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα προς υιοθεσία! Αγαπήστε τα! Υιοθετήστε τα! Μεγάλωσαν με πολύ κόπο! Μην τα αφήσουμε να καταλήξουν αδέσποτα...

24/11/16: Η κατάσταση στην πόλη έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο... Ο κάθε ανεύθυνος, απάνθρωπος ''κηδεμόνας'' σκύλου, χωρίζει τα κουτάβια από τη μάνα τους και τα πετάει σε μια σακούλα... Έτσι απλά... Χωρίς να σκεφτεί την υγεία των κουταβιών, την υγεία της ίδιας του της σκύλας... Έγκλημα...
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 40, 5 κουτάβια με κλειστά μάτια, λιγότερο από 10 ημερών, αφημένα μέσα σε σακούλα, στην πυλωτή της οικοδομής... Ευτυχώς, βρέθηκε άτομο να τα φιλοξενήσει σε μια αποθήκη, μα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα... Τα περιστατικά πολλά και η βοήθεια ελάχιστη... Αν δε βρεθούν εθελοντές να βοηθήσουν άμεσα την κατάσταση, δε θα μπορέσουμε να αναλάβουμε άλλα περιστατικά, όσο κι αν μας πονάει...

Τα σκυλιά του καταφυγίου( ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον) δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρο μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, mixed breed - ημίαιμο, , αρσενικό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 90750

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.