Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 90730
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 ημέρα : 21/10/2019 10:13 πμ
Εμφανίσεις 162
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 162 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 900096000042967
Ηλικία 5,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

Το καλύτερο κορίτσι του καταφυγίου μας, η υπέροχη Συλβί! Ζει κοντά μας 5 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει εθελοντής μας να την βγάζει βόλτα σχεδόν καθημερινά, αφού πρόκειται για ένα ζώο τόσο κοινωνικό που πραγματικά ο εγκλεισμός την έχει κουράσει αρκετά. Στη βόλτα είναι καταπληκτική, με το λουρί τα πηγαίνει θαυμάσια, απόλυτα υπάκουη και πιστή. Ποιος δε θα ήθελε μια τέτοια φίλη στο πλευρό του;
Κοιτάξτε μια ομορφιά,ένα κοινωνικοποιημένο,γλυκό και υπάκουο ζωάκι που ανυπομονεί να υιοθετηθεί..!!!
Άνετα μπορεί να ζήσει μέσα σε σπίτι..!!
Τι να πούμε πια για αυτή την φατσούλα!! Είναι μοναχό του στο κλουβί και περιμένει καθημερινά με υπομονή να πάμε να την βγάλουμε βόλτα,δεν λερώνει στο χώρο της,πολύ ήσυχο και ΚΑΛΟ ζωάκι,τυχερός πραγματικά όποιον ανήξει το σπίτι του για αυτή την ψυχούλα.....
Συλβί,ένα ημίαιμο λυκόσκυλο με έναν υπέροχο χαρακτήρα που τρελαίνεται για χάδια και αγκαλιές! Γνωρίζει από λουρί,δεν τραβάει στην βόλτα της,δεν λερώνει στο χώρο της και τα πάει άψογα με σκυλάκια ακόμη και με τα παιδιά!!!
Είναι ένα υπάκουο,ευγενικό και πολύ φιλικό ζωάκι,στειρωμένη,5,5 χρόνων κοντά στα 25 κιλάκια, πανέμορφο πλάσμα, ψάχνει τον άνθρωπο που θα της δώσει την αγάπη που της λείπει!! Κι αυτή με τη σειρά της, θα τον προσέχει για πάντα, εφόσον έχει εξελιχθεί σε εξαιρετικό πιστό φίλο!!!
Θα δοθεί για μέλος οικογένειας,άνετα μπορεί να ζήσει μέσα στο σπίτι..!!!
Σε κάθε ζώο αξίζει ένα στοργικό και μόνιμο σπιτικό.Αν υιοθετήσετε κάποιο,φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση.Υιοθετήστε υπεύθυνα,αλλιώς μην υιοθετείτε καθόλου!!! ώρες επικοινωνίας 9:00 - 21:00 τηλ 6996857444 / 6993958404 (όχι σε μνμ και όχι απόκρυψη)

2015 : Η παρατημένη Συλβί, εμφανίστηκε τραυματισμένη από αυτοκίνητο, όπως μάθαμε αργότερα, στη γειτονιά μιας φίλης, όταν ήταν μόλις 2 ετών. Προσπαθήσαμε να την πλησιάσουμε, αλλά ήταν αδύνατο. Χρειαζόταν χρόνο για να μας εμπιστευτεί. Επί δύο μέρες την ψάχναμε για να τη βοηθήσουμε και δεν τα καταφέρναμε, μέχρι που δεχτήκαμε μια κλήση πως είχε πέσει θύμα δηλητηρίασης… Για καλή της τύχη μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο και ευτυχώς τα κατάφερε! Το επίσης ευχάριστο στην ιστορία ήταν πως δε χρειαζόταν να χειρουργηθεί και τα τραύματά της, από τον ασυνείδητο οδηγό, άρχισαν να επουλώνονται με τον καιρό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Λογότυπο
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Stray Voice
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6993958404
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email marygataki@hotmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, german shepherd - γερμανικός ποιμενικός - λυκόσκυλο, ημίαιμο, θηλυκό, στειρωμένο, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 90730

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.