Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα Rottweiler - Ροτβάιλερ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 78936
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 4 μήνες : 26/12/2019 9:33 πμ
Εμφανίσεις 496
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 496 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο Rottweiler - Ροτβάιλερ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 990000000485248
Ηλικία 2,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

ΡΟΤΒΥ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΗΜΙΑΙΜΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ, 1,5 ΕΤΟΥΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΙΚΗ, ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6946467587

Η Ρότβυ, TO ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ψάχνει σπίτι!!!!! Είναι ένα ημίαιμο θηλυκό ροτβάιλερ, στειρωμένο, εμβολιασμένο περίπου 1,5 έτους. Απίστευτα φιλική και με τους ανθρώπους και με άλλα σκυλιά αλλά και με τις γάτες. Αναζητά το δικό της σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά και όλο χαμογελάει!!!!!
Η Ρότβυ ζει σε ένα χώρο με αλλα 12 σκυλιά κάτω από 'αθλιες συνθήκες. Η κύρια που είχε τα σκυλιά αρρώστησε και τα σκυλάκια ταλαιπωρούνται, είναι δεμένα γιατί η περίφραξη δεν είναι κατάλληλη, χωρίς ένα στέγαστρο εκτεθειμένα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. Η ΡΟΤΒΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ..
Δεν τραβάει στην βόλτα, κάνει την ανάγκη της μόνο στην βόλτα. . Θα σας δώσει πολύ αγάπη και χαρά γιατί είναι απλά υπέροχη. Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑτι ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ !!! Μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις μετά συνεννοήσεως. Τηλ επικοινωνίας 6946467587

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Βάσια Αθανασοπούλου
Ταχυδρομικός κώδικας 41335
Περιοχή Λάρισα Λάρισας
Τηλέφωνο 6985852112
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email psyxoules@gmail.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, rottweiler - ροτβάιλερ, ημίαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Λάρισα Λάρισας, ταχ. κωδ. 41335, αγγελία 78936

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.