Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 70597
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 εβδομάδα : 11/2/2019 12:49 μμ
Εμφανίσεις 16
Δημοφιλία
Σχετικά δημοφιλής
star star star_border star_border star_border 2/5
Αξιολόγηση 2/5 βάσει 16 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 999999999999999
Ηλικία 2 ετών
Κείμενο αγγελίας

Ο μικρός Νικόλας του ομώνυμου βιβλίου είναι ένα χαριτωμένο σκανταλιάρικο πιτσιρίκι. Λιχούδης, λίγο καβγατζής αλλά πολύ ευγενικός που του αρέσει το ποδόσφαιρο και οι πλάκες με τους φίλους του.
Ε, κάπως έτσι είναι κι ο δικός μας Νικόλας! Ένας χαριτωμένος σκανταλιάρικος κούταβος που θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά! Λατρεύει τις λιχουδιές και φυσικά αγαπάει τα παιχνίδια με μπαλάκια (ίσως η μπάλα ποδοσφαίρου να είναι λίγο μεγάλη για αυτόν!). Δεν καβγαδίζει αλλά είναι λίγο κυριαρχικός στην αρχή με τα άλλα σκυλιά, μετά από λίγο όμως τα ξεχνάει όλα και παίζει ασταμάτητα μαζί τους
Βρέθηκε τον Μάρτιο, με σπασμένο πόδι το οποίο δεν πατούσε, πολύ αδύνατος και ταλαιπωρημένος. Μετά από επίσκεψη σε ορθοπεδικό ανακαλύψαμε ότι το μηριαίο οστό του πίσω δεξιού ποδιού του έχει θρυμματιστεί. Το κάταγμα ήταν παλιό και σύμφωνα με τις ακτινογραφίες έχει σχηματιστεί ψευδάρθρωση. Λόγω της σοβαρότητας του κατάγματος (θρυμματισμένο κόκαλο) και της ήδη σχηματισμένης ψευδάρθρωσης, οποιαδήποτε επέμβαση, θα είχε ελάχιστα ποσοστά επιτυχίας. Η γνώμη του ορθοπεδικού ήταν να τον αφήσουμε να το πατήσει μόνος του μιας και δεν πονάει.
Μετά από 2 μήνες και με καλή τροφή, ο Νικόλας έχει αρχίσει να πατάει το πόδι του και να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία. Περπατάει αλλά και χοροπηδάει!!
Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερα και θα πηδάει ακόμα πιο ψηλά για να μας δείχνει την χαρά του κάθε φορά που μας βλέπει.
Ποιος θα ήθελε να βοηθήσει αυτό το αγόρι να βρει ένα προσωρινό ή ακόμα και το μόνιμο σπιτάκι του; Το έχει μεγάλη ανάγκη! Επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook, στο info@stray.gr ή 6974602773 για αυτό το όμορφο αγόρι.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)

Εξωτερικός σύνδεσμος
Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Stray.gr - Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων
Ταχυδρομικός κώδικας 11744
Περιοχή Αθήνα Αττικής
Τηλέφωνο 6947421521
Email info@stray.gr
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, mixed breed - ημίαιμο, , αρσενικό, στειρωμένο, Αθήνα Αττικής, ταχ. κωδ. 11744, αγγελία 70597

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.