Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται σκυλίτσα Pointer - Πόιντερ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 61276
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 5 ημέρες : 12/1/2019 3:25 μμ
Εμφανίσεις 613
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 613 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Καθαρόαιμο Pointer - Πόιντερ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 978101092212465
Ηλικία 3,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

Η μικρή Ερατώ είναι περίπου 3 χρονών και κοντά στα 16 - 18 κιλά μεσαίου μεγέθους,καθαρόαιμο pointer,κοινωνική,ένα ήσυχο και καλόβουλο ζωάκι,ιδανικό για το σπίτι, στειρωμένη,υγιέστατη και πανέμορφη και είναι έτοιμη προς υιοθεσία
!!!
Θα δοθεί σε ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ κηδεμόνες μόνο για συντροφιά και όχι σε κυνηγούς,με χαρτιά υιοθεσίας,τσιπ και ελένχους από εθελοντή!
Θα δοθεί για σπίτι που θα είναι μέλος της οικογένειας!!
Σε κάθε ζώο αξίζει ένα στοργικό και μόνιμο σπιτικό.Αν υιοθετήσετε κάποιο,φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση.Υιοθετήστε υπεύθυνα,αλλιώς μην υιοθετείτε καθόλου!! τηλ 6982366409 (όχι σε μνμ και όχι απόκρυψη)

20/7/2017
Ένας μήνας πέρασε από τη μέρα που ήρθε κοντά μας η καλή μας Ερατώ και έχει κλέψει τις καρδιές όλων όσων την έχουν γνωρίσει! Η γνωριμία μας ξεκίνησε περίεργα. Ειδοποιήθηκε η φιλοζωική Έδεσσας από το αστυνομικό τμήμα για ένα πόιντερ θηλυκό, το οποίο κατασχέθηκε από τον κάτοχό του, μιας και ήταν ήδη υπό κράτηση για συμμετοχή σε ληστείες και παράνομο κυνήγι. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και δύο σκαντζόχοιροι, οι οποίοι αφέθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον. Δεν φαινόταν υγιής, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε πως πάσχει από αφροδίσιο νόσημα κι έτσι ξεκινήσαμε άμεσα τις χημειοθεραπείες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Λογότυπο
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Stray Voice
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6982366409
Email marygataki@hotmail.com
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, σκυλίτσα, pointer - πόιντερ, καθαρόαιμο, θηλυκό, στειρωμένο, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 61276

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.