Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα Pinscher - Πίνσερ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 59013
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 9 ώρες : 23/9/2018 11:33 μμ
Εμφανίσεις 3313
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής
star star star star star 5/5
Αξιολόγηση 5/5 βάσει 3313 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο Pinscher - Πίνσερ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 0000000000000
Ηλικία 6 μηνών
Κείμενο αγγελίας

Πιντσεροειδής μικρόσωμη νεαρή καλλονή με έντονα στοιχεία από μαύρο ιταλικό greyhound περισυλλέχθηκε εγκαταλελειμμένη..Αναζητά τον άνθρωπο που θα την κρατήσει μαζί του για πάντα.Την Νότσε όταν την βρήκα..σήκωνα το χέρι μου να την χαϊδέψω και της φεύγαν τσίσα..παρέλυε από τον τρόμο...Αν ύψωνα τον τόνο της φωνής μου χωρίς να απευθύνομαι σε αυτήν έβαζε την ουρά στα σκέλια και έτρεμε..Ενα πλάσμα που απο κουτάβι ακόμα βίωσε τον πόνο, την κακοποίηση και την εγκατάλειψη πλεόν τώρα έχει γίνει ένα εξαιρετικό, ζωηρό και χαρούμενο κορίτσι έτοιμο να βρει το παντοτινό της σπίτι. Δεν μπορείς να την πεις φοβική γιατί πάλεψε τους φόβους με έναν συγκινητικά γεναίο και έξυπνο τρόπο και νίκησε.. Υπάρχει ανάγκη να βρει έναν άνθρωπο και να είναι μοναδική, ζει σε συνθήκες καταφυγίου και είναι κρίμα.. Δίνεται εμβολιασμένη αποπαρασιτωμένη για εντός Αττικής, αποκλειστικά όχι απλά μόνο για μεσα στο σπίτι...αλλα για μέσα στην αγκαλιά σας!!Είναι ένα πλάσμα τρομερά ευαίσθητο και καλό και θα δοθεί με πολύ αυστηρά κριτήρια σε αληθινά φιλόζωους που γνωρίζουν τί σημαίνει η δέσμευση του να έχεις ένα τετράποδο φίλο ως μέλος οικογένειας!Δεν θα μεγαλώσει άλλο (είναι 7 κιλά).Δίνεται στειρωμένη και τσιπαρισμένη για εντός Αττικής (Φιλοζωική κίνηση Μεγάρων/Νεας Περάμου).Τηλ επικ 6948108120

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Γεωργια
Ταχυδρομικός κώδικας 19100
Περιοχή Μέγαρα Αττικής
Τηλέφωνο 6948108120
Email gkalodiki@yahoo.gr
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, pinscher - πίνσερ, ημίαιμο, θηλυκό, στειρωμένο, Μέγαρα Αττικής, ταχ. κωδ. 19100, αγγελία 59013

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.