Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 57832
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 3 μήνες : 27/4/2018 1:53 μμ
Εμφανίσεις 858
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 858 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο German Shepherd - Γερμανικός Ποιμενικός - Λυκόσκυλο
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 000000000000000
Ηλικία 6 μηνών
Κείμενο αγγελίας

Βρέθηκε εγκαταλελειμμενο και δίνεται προς υιοθεσία με συμβόλαιο και ότι ο νόμος ορίζει το ημίαιμο αυτό λυκοσκυλάκι!Είναι ένα πανέξυπνο, χαδιάρικο αλλα και ήδη πολύ προστατευτικό πλασματάκι για το οποίο ψάχνουμε έναν συντροφο και μια οικογένεια για όλη του την ζωή.Είναι πολύ καλή και με τα παιδιά καθώς και τα άλλα σκυλιά και γατιά!Δεν θα ξεπεράσει τα 25 κιλά σύμφωνα με τον κτηνίατρο.Εχει μάθει ήδη να πηγαίνει στην πάνα της για την ανάγκη της!Είναι πάρα πολύ ζωηρή αλλά και ένα πάρα πολύ ικανό σκυλι, χρειάζεται έναν άνθρωπο να ασχοληθεί μαζί της αλλιώς θα είναι δυστυχισμένη. Μαθαίνει πάρα πολύ εύκολα, δεν χρειάζεται να της πεις κάτι δεύτερη φορά έχει εξαιρετική ευφυία. Επιθυμώ να δοθεί για ζωάκι συντροφιάς και όχι αποκλειστικά για φύλαξη.Της αρέσει πολύ να βρίσκεται μέσα στο σπίτι όπου είναι ήδη πολύ συνεργάσιμη και κοινωνική!Το τσιπ βαρύνει τον νέο κηδεμόνα και θα υπάρξει δέσμευση για στείρωση στην κατάλληλη ηλικία.Εχει κάνει τα εμβόλια και την αποπαρασίτωσή της.Για εντός Αττικής και κοντινές περιοχές.Τηλ επικ 6948108120

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Γωγω
Ταχυδρομικός κώδικας 19100
Περιοχή Μέγαρα Αττικής
Τηλέφωνο 6948108120
Email gkalodiki@yahoo.gr
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, german shepherd - γερμανικός ποιμενικός - λυκόσκυλο, ημίαιμο, θηλυκό, Μέγαρα Αττικής, ταχ. κωδ. 19100, αγγελία 57832

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.