Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 56639
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 4 μήνες : 4/9/2018 3:10 πμ
Εμφανίσεις 762
Δημοφιλία
Δημοφιλής
star star star star_border star_border 3/5
Αξιολόγηση 3/5 βάσει 762 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 900096000032455
Ηλικία 2 ετών
Κείμενο αγγελίας

1/10: Η κούκλα μας Πατρίτσια έχει υπέροχο χαρακτήρα, δώστε της την ευκαιρία να ζήσει σε σπίτι! Να φύγει μια για πάντα από τους δρόμους και τα κλουβιά....

21/9: Κάποιος καλός άνθρωπος, απ΄τον Άγρα αυτή τη φορά, μετέφερε παράνομα την Πατρίτσια από το χωριό και την εγκατέλειψε πάνω στο βουνό. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει αρκετό φωτογραφικό υλικό από τα αδέσποτα που ανήκουν στο Δήμο Έδεσσας κι έτσι μετά από αρκετό ψάξιμο στο αρχείο μας, ανακαλύψαμε πως Πατρίτσια και Ελβίρα είναι το ίδιο σκυλί. Σύντομα θα βρούμε και το δράστη, όπως και τη φίλη της Άντζελα, που κι εκείνη αγνοείται.
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μεταφέρει τα αδέσποτα ενός Δήμου, πέραν των αρμοδίων, πόσο μάλλον να τα εγκαταλείπει στο βουνό με σκοπό να πεθάνουν. Και οι δύο πράξεις είναι παράνομες και διώκονται ποινικά.
Εξάλλου, όπως μας δείχνει η ιστορία, αργά ή γρήγορα, πάντα βρίσκουμε τα ζωάκια, που κάποιοι εξαφανίζετε..

9/9: Κάποιος ''φίλος του βουνού'', φεύγοντας απ΄το Καϊμακτσαλάν πριν λίγες μέρες, ξέχασε να πάρει μαζί του την πανέμορφη Ελβίρα. Είναι δυνατόν;
Μια παρέα νεαρών την εντόπισε να κυκλοφορεί μόνη της ψάχνοντας τον άνθρωπό της. Τη φρόντισαν όσο καιρό κατασκήνωναν εκεί και όταν έφυγαν την πήραν μαζί τους στην Έδεσσα με σκοπό να τη φροντίσουν για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να υιοθετηθεί! Η καλή μας όμως βρισκόταν σε οίστρο, οπότε, για να αποφύγουμε τη δημιουργία αγέλης, καταφέραμε να την πιάσουμε και να την περιορίσουμε στο καταφύγιο.
Πρόκειται για ένα αξιαγάπητο πλάσμα, νεαρή σε ηλικία, φιλική με τους ανθρώπους και δε δημιουργεί προβλήματα στο χώρο της. Βοηθήστε την να βρει ένα μόνιμο σπίτι, έναν άνθρωπο που δε θα την ''ξεχάσει'' ποτέ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986617212
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, pit bull - πίτ μπουλ τερριέ, ημίαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 56639

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.