Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη γάτα

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 52535
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 5 ημέρες : 15/1/2018 3:04 μμ
Εμφανίσεις 159
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 159 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Γάτα
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμη
Φύλο Θηλυκό
Ηλικία 1 (ενός) έτους
Κείμενο αγγελίας

TINKER BELL - Cat Rescue Athens
Με την Tinker Bell από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε έχουμε μια διαφωνία. Γιατί, η Tinker Bell είναι μια πολύ ομιλητική γατούλα με την οποία κάνουμε πολύωρες και πολύ σοβαρές συζητήσεις ως τώρα. Η διαφωνία μας λοιπόν έγκειται στο κατά πόσο η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο και «ανοίγει πόρτες» υιοθεσίας. Η Tinker bell υποστηρίζει πως η εξωτερική εμφάνιση μετράει πολύ και επιμένει πως παρόλο που η ίδια το θέλει πάρα πολύ, δε θα βρει γρήγορα σπιτάκι. Και αυτό γιατί είναι μια γατούλα «συνηθισμένη» όπως συνηθίζει να αποκαλεί τον εαυτό της και επίσης ειναι ενήλικη. Δεν είναι ένα μικρό, μακρύτριχο μωρό. Φοβάται λοιπον πως δε θα βρεθεί κάποιος να δει πέρα από αυτό και να την αγαπήσει για τον υπέροχο χαρακτήρα της. Εμείς από την άλλη έχουμε διαφορετική άποψη. Πιστεύουμε πως ο κόσμος δε μένει μόνο στην εικόνα. Πιστεύουμε πως σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα δουν πως η Tinker Βell δεν είναι μια συνηθισμένη γατούλα αλλά ένα υπέροχο πλάσμα, που κάνει διαρκώς πατουσάκια. Μια γατούλα έτοιμη για σπίτι, φιλική και χαδιάρα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ζήσει στο δρόμο. Ελπίζουμε λοιπόν να τη διαψεύσουμε και να της βρούμε ένα υπέροχο σπίτι. Και σε αυτό χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια!
Ζητά υπεύθυνη υιοθεσία.
*****Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε παρακαλούμε ΣΤΕΙΛΤΕ SMS 6955589216 ή 6971605896 ή μήνυμα ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μας.*****
www.facebook.com/CatRescueAthens/
Αποκλειστικά εντός σπιτιού με συμβόλαιο υιοθεσίας και όρο την στείρωση στην κατάλληλη ηλικία, αν δεν είναι ήδη στειρωμένος /η.

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Cat Rescue Athens
Ταχυδρομικός κώδικας 10440
Περιοχή Αθήνα Αττικής
Τηλέφωνο 6955589216
Email nikolinagk@hotmail.com
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη γάτα, mixed breed - ημίαιμη, , θηλυκό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Αθήνα Αττικής, ταχ. κωδ. 10440, αγγελία 52535

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.