Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 39011
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 10 μήνες : 23/2/2018 9:47 πμ
Εμφανίσεις 3416
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 3416 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 968000010050673
Ηλικία 3,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

H γλυκιά μας Νουτέλλα είναι ταλαιπωρημένο σκυλάκι και ψάχνει κηδεμόνα υπεύθυνο που θα ασχοληθεί.

Είναι λίγο φοβική και χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί. Θα φοβηθεί αν την πλησιάσει κάποιος απότομα κι επιθετικά με έντονες χειρονομίες και γι’ αυτό θα πρέπει να της δοθεί χρόνος να εμπιστευτεί. Η καλύτερη τακτική είναι να την αγνοήσετε και την αφήσετε να σας μυρίσει με την ησυχία της χωρίς να της δίνετε σημασία και σε 5 λεπτά θα έχει ανέβει πάνω σας ζητώντας χάδια.

Δείχνει κατανόηση κι εμπιστοσύνη με παιδιά και σκυλιά (έχει έρθει σε επαφή και ζήσει και για κάποιο διάστημα και με τα δύο), αλλά ζητάει να την προσεγγίσουν με ευγένεια και ηρεμία.

Θα ήταν ιδανική για έναν μοναχικό άνθρωπο, με ήρεμο χαρακτήρα, χωρίς πολλές κοινωνικές επαφές και επισκέψεις (οι οποίες ενδεχομένως να την προσεγγίσουν αδιάκριτα).

Αν κάποιος μπορεί να της προσφέρει το ήρεμο και ισορροπημένο περιβάλλον που χρειάζεται μπορεί να επικοινωνήσει με τα τηλ. της αγγελίας.

Προσφέρεται υποστήριξη από εκπαιδευτή για ένα μήνα, για τον χρόνο προσαρμογής της.

Τηλ 6986390629 & 6936545274Αριθμός microchip 968000010050673.
Η Νουτέλα γεννήθηκε στο τέλος του 2014 και ζυγίζει 17 κιλά.
Βρέθηκε το 2015, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σκελετωμένη και έγκυος, με 10 τόσο δυσανάλογα μεγάλα για το μέγεθός της έμβρυα, που θα πέθαινε πριν προλάβει να τα γεννήσει. Στειρώθηκε και παρέμεινε προσωρινά σε σπίτι εθελοντή για την ανάρρωση και την προσαρμογή της. Από τη συμπεριφορά της, φάνηκε ότι είχε στερηθεί τα πάντα στον έναν χρόνο ζωής της. Το φαγητό, τη φροντίδα, το χάδι.
Αν και πετάχτηκε στο δρόμο σα σκουπίδι από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της, πεινασμένη, ταλαιπωρημένη, κακοποιημένη, τρομοκρατημένη, φάνηκε ότι δεν είχε χάσει εντελώς την πίστη της στους ανθρώπους. Με υπομονή και αγάπη χαλάρωσε, έδειξε εμπιστοσύνη και κούνησε επιτέλους την ουρίτσα της.
Υιοθετήθηκε αλλά δυστυχώς επιστράφηκε ένα χρόνο μετά. Η δεύτερη αυτή εγκατάλειψη της στοίχισε πολύ. Χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να νιώσει ξανά πολύτιμη και αγαπημένη.
Ο νέος της κηδεμόνας θα πρέπει να είναι ήρεμος, τρυφερός και υπομονετικός και να έχει τη διάθεση να της δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να τον γνωρίσει και να τον εμπιστευτεί.
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας από τον Σύλλογο Ζωοφίλων Αγ. Παρασκευής (αρ. πρωτοδ. 1274/91), εντός Αττικής, με ταυτότητα και έναν μήνα δωρεάν εκπαίδευση από το Ultra Dogs Park Εκπαίδευση- Κοινωνικοποίηση- Εκτόνωση. www.facebook.com/Ultradogspark/
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6986390629 και 6936545274
Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια, υιοθετήστε ΥΠΕΥΘΥΝΑ!

Στοιχεία επικοινωνίας
Λογότυπο
Επωνυμία ή Διακριτικός τίτλος
Σύλλογος Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής
Ταχυδρομικός κώδικας 15341
Περιοχή Αγία Παρασκευή Αττικής
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Πριν επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας που σας ενδιαφέρει διαβάστε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας. Εάν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να αφαιρεθεί.
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, pit bull - πίτ μπουλ τερριέ, ημίαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, Αγία Παρασκευή Αττικής, ταχ. κωδ. 15341, αγγελία 39011

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται. Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες, που επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email και συνήθως δε μιλούν ελληνικά.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.