Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος Greek Kokoni - Κοκόνι


Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 108579
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 42 λεπτά : 23/10/2021 9:12 μμ
Εμφανίσεις 2487
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής
star star star star star 5/5
Αξιολόγηση 5/5 βάσει 2487 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο Greek Kokoni - Κοκόνι
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 978101082343978
Ηλικία 2 ετών
Κείμενο αγγελίας

Και η ζωή συνεχίζεται για το μικρό μας Φλόκυ... Είτε μόνιμα δεμένος... Είτε μόνιμα ελεύθερος... Είτε σέρνοντας την αλυσίδα του όταν καταφέρνει και δραπετεύει...
Πόσο κρίμα...

14/11/2020: Ο Φλόκυ, ο κοντούλης φίλος μας, συνεχίζει να αντιμετωπίζει στο δρόμο τους μεγαλόσωμους σκύλους, για ένα κομμάτι ψωμί που λένε.
Και ενώ εμείς προσπαθούμε να σώσουμε όπως και όποιο μπορούμε, η κηδεμόνας του δεν μπήκε καν στον κόπο να τον περιορίσει στην αυλή της ακόμα και τώρα που η Έδεσσα έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τους τετράποδους φίλους μας, εξαιτίας του αδίστακτου που σκοτώνει ό,τι κινείται...
Μακάρι να είναι τυχερός και να βρει γρήγορα οικογένεια, ή έστω φιλοξενία... Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε πια...

24/6/2020: Οι δεκάδες συστάσεις στην κηδεμόνα του Φλόκυ ώστε να συμμορφωθεί άμεσα σχετικά με τους κανόνες ευζωίας του κατοικιδίου της, πήγαν στράφι, με αποτέλεσμα ο ξανθός μας φίλος να τριγυρνά όλο και πιο συχνά ελεύθερος, με κίνδυνο να τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο ή να τραυματιστεί από το οτιδήποτε όπως χθες το βράδυ, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από κάποιο σκύλο πήδηξε στο ποτάμι, ευτυχώς χωρίς να πάθει κάτι σοβαρό.
Είναι μικρός σε ηλικία, γύρω στο έτος, και μικρομεσαίου μεγέθους, που σημαίνει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε καμία ''μάχη'' μεταξύ αρσενικών.
Συνεπώς, ο κοντός μας φίλος είναι διαθέσιμος προς υιοθεσία, ενώ παράλληλα θα γίνει και καταγγελία στο τμήμα για έκθεση σε κίνδυνο και ότι άλλο ορίζει ο νόμος για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.

18/4/2020: Ο Φλόκυ επέστρεψε στην οικογένειά του!

Μήπως τον ψάχνει κάποιος;
Ένα απίστευτο μουτράκι κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στην πόλη. Όσο ύψος του λείπει, τόσο μάγκας είναι!
Μεσαίου μεγέθους, φοράει περιλαίμιο, δυστυχώς δεν έχει microchip και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κτηνιάτρου είναι περίπου 9 μηνών.
Εάν δε βρεθεί άμεσα ο κηδεμόνας του, θα δοθεί προς υιοθεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, greek kokoni - κοκόνι, ημίαιμο, αρσενικό, αδεσποτάκι, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 108579

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.