Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ


Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 106922
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 1 ημέρα : 31/7/2021 9:41 μμ
Εμφανίσεις 804
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής
star star star star star 5/5
Αξιολόγηση 5/5 βάσει 804 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Ημίαιμο Pit Bull - Πίτ Μπουλ Τερριέ
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 978101081945393
Ηλικία 4,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

Πέρασαν 10 μήνες από τη μέρα που ξεκίνησε την αγωγή για τη λεϊσμανίαση η πανέμορφη ημίαιμη πιτμπουλίνα μας Πατρίτσια και όπως φαίνεται, δείχνει πάρα πολύ καλά!
Επιτέλους μπορεί ξανά να βγει προς υιοθεσία!

15-6-2020. Η καλή μας Πατρίτσια ξεκίνησε αγωγή για τη λεϊσμανίαση... Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

18-6-2019. Δυο χρόνια σχεδόν έχουν περάσει από τότε που μπήκε στο καταφύγιο η κούκλα μας... Πόσα χρόνια θα περιμένει ακόμα για να υιοθετηθεί;
21-9-2017. Κάποιος καλός άνθρωπος, απ΄τον Άγρα αυτή τη φορά, μετέφερε παράνομα την Πατρίτσια από το χωριό και την εγκατέλειψε πάνω στο βουνό. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει αρκετό
φωτογραφικό υλικό από τα αδέσποτα που ανήκουν στο Δήμο Έδεσσας κι έτσι μετά από αρκετό ψάξιμο στο αρχείο μας, ανακαλύψαμε πως Πατρίτσια και Ελβίρα είναι το ίδιο σκυλί. Σύντομα θα βρούμε και το δράστη, όπως και τη φίλη της Άντζελα, που κι εκείνη αγνοείται.
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μεταφέρει τα αδέσποτα ενός Δήμου, πέραν των αρμοδίων, πόσο μάλλον να τα εγκαταλείπει στο βουνό με σκοπό να πεθάνουν. Και οι δύο πράξεις είναι παράνομες και διώκονται ποινικά.
Εξάλλου, όπως μας δείχνει η ιστορία, αργά ή γρήγορα, πάντα βρίσκουμε τα ζωάκια, που κάποιοι εξαφανίζετε...
9-9-2017. Κάποιος ''φίλος του βουνού'', φεύγοντας απ΄το Καϊμακτσαλάν πριν λίγες μέρες, ξέχασε να πάρει μαζί του την πανέμορφη Ελβίρα. Είναι δυνατόν;
Μια παρέα νεαρών την εντόπισε να κυκλοφορεί μόνη της ψάχνοντας τον άνθρωπό της. Τη φρόντισαν όσο καιρό κατασκήνωναν εκεί και όταν έφυγαν την πήραν μαζί τους στην Έδεσσα με σκοπό να τη φροντίσουν για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να υιοθετηθεί! Η καλή μας όμως βρισκόταν σε οίστρο, οπότε, για να αποφύγουμε τη δημιουργία αγέλης, καταφέραμε να την πιάσουμε και να την περιορίσουμε στο καταφύγιο.
Πρόκειται για ένα αξιαγάπητο πλάσμα, νεαρή σε ηλικία, φιλική με τους ανθρώπους και δε δημιουργεί προβλήματα στο χώρο της. Βοηθήστε την να βρει ένα μόνιμο σπίτι, έναν άνθρωπο που δε θα την ''ξεχάσει'' ποτέ.
Τα σκυλιά του καταφυγίου, τα αδέσποτα που ζουν ελεύθερα στα όρια του Δήμου (ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον), δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρό μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, pit bull - πίτ μπουλ τερριέ, ημίαιμο, θηλυκό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 106922

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.