Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμη σκυλίτσα


Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 104671
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 21 ώρες : 16/4/2021 1:56 μμ
Εμφανίσεις 807
Δημοφιλία
Εξαιρετικά δημοφιλής
star star star star star 5/5
Αξιολόγηση 5/5 βάσει 807 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Θηλυκό
Μικροτσίπ 937111000008375
Ηλικία 1 (ενός) έτους
Κείμενο αγγελίας

Κάθε φορά τα ίδια με τη θεατρίνα μας τη Σπίθα! Αυτή σκαρφαλώνει, εμείς την κατεβάζουμε! Μάλλον της αρέσουν οι αγκαλιές και το κάνει επίτηδες, ναζιάρα σκυλίτσα!
Είναι καταπληκτική! Μικρομεσαίου μεγέθους, πανέξυπνη! Θα τη λατρέψετε!

15-1-2021: Δυστυχώς δεν κατάφερε η μικρή μας Σπίθα να βρει οικογένεια όσο βρισκόταν σε φιλοξενία, οπότε μπήκε στο καταφύγιο, για να μη βγάλει το χειμώνα στο δρόμο...
13 - 11-2020. Η Σπίθα μας σε λίγες μέρες θα βγει ξανά στο δρόμο... Η κυρία που τη φιλοξενεί εδώ και ένα μήνα περίπου δεν μπορεί να την κρατήσει για πολύ ακόμη...
Όποιος θέλει ''τη χαρά της ζωής'' στο σπίτι του παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας!
6-10 - 2020. Δυο μήνες μετά και στη νέα της γειτονιά η Σπίθα γλίτωσε πάλι από θαύμα, χάνοντας αυτή τη φορά την αγαπημένη της φίλη Ιβάνα...
Επείγει η υιοθεσία της... Έχει μείνει τελείως μόνη και απροστάτευτη...
Περίπου 6 μηνών, 13 κιλά και τόσο μα τόσο γλυκό σκυλάκι!
13-8-2020. Δυο μήνες πέρασαν και η θεατρίνα μας συνεχίζει τη ζωή της στο δρόμο, μα αυτή τη φορά σε νέα γειτονιά... Από θαύμα γλίτωσε και δεν έφαγε από το δηλητηριασμένο γεύμα που σκόρπισε το θάνατο πριν λίγες μέρες εγκληματίας συμπολίτης μας...
Αξιολάτρευτη μικρή μας Σπίθα, ας ελπίσουμε πως κάποιος θα σε ερωτευτεί!
22-6-2020. Η Σπίθα μας, η μικρή μας θεατρίνα εγκαταλείφθηκε πριν λίγες μέρες στα εργατικά της Έδεσσας. Έτρεμε από το φόβο της... Η κυρία που τη βρήκε, τη φιλοξένησε για λίγο μέχρι να πάρει τα πάνω της και να ηρεμήσει από το σοκ της εγκατάλειψης.
Με την απίστευτη ενέργεια και τσαχπινιά της κατάφερε να πείσει τα αδέσποτα της γειτονιάς να την κάνουν παρέα! Είναι πολύ μικρή σε μέγεθος, ελαφριά σαν πούπουλο με λεπτά ποδαράκια και τόσο έξυπνη που παριστάνει τη λιπόθυμη όταν την παίρνεις αγκαλιά, μήπως και σε πείσει να την πάρεις μαζί σου! Δυστυχώς, δεν μπορεί να παραμείνει στο δρόμο, καθώς δεν έχει την αίσθηση του φόβου και κινδυνεύει από τα αυτοκίνητα.
Μπορεί κάποιος να ανοίξει το σπιτικό του στη θεατρίνα μας μέχρι να βρεθεί υιοθεσία;
Τα σκυλιά του καταφυγίου( ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον) δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρο μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμη σκυλίτσα, mixed breed - ημίαιμο, , θηλυκό, αδεσποτάκι, στειρωμένο, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 104671

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.