Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμο γατάκι

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 101282
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 5 ημέρες : 22/9/2020 12:36 πμ
Εμφανίσεις 448
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 448 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Γάτα
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμη
Φύλο Αρσενικό
Ηλικία 3 μηνών
Κείμενο αγγελίας

Χαρίζονται τρία γατάκια, το ένα πιο γλυκό από το άλλο, τα οποία σώσαμε αφού η μάνα τους πέθανε νωρίς..Το 4ο αδελφακι ο Τίγρης υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια που τον αγκάλιασε με πολύ αγάπη! Είναι τρεις απίστευτες χνουδόμπαλες: ο Γκρίζος (Γκι), , η Νάλα και ο... Μήτσος! Και τα τρία έχουν μάθει να πηγαίνουν στην άμμο, είναι αποπαρασιτωμένα εξωτερικά και εσωτερικά και είναι μαθημένα σε ξηρά τροφή .

Ο Γκρίζος- Γκι είναι το πιο χοντρούλικο και χαδιάρικο από τα τέσσερα! Είναι όλος γκρι και γουργουρίζει ζητώντας χάδια! Τρώει πολύ και το καλύτερο: πολλές φορές ξεχνιέται όσο τρώει και κοιμάται στο πιάτο του.. Αλλά από χάδια, άλλο τίποτα!

Η Νάλα είναι η μία ασπρόμαυρη γατούλα της παρέας, αλλά και η πιο δραστήρια! Όλο πηδήματα, τρέλες, ανακαλύψεις και παιχνίδια! Εκανε συνεχώς παρέα με τον Τίγρη, αλλά τώρα την πληρώνει ο Μήτσος!: Γεννημένη αρχηγός, δεν τους αφήνει σε ησυχία! Όμως από χάδια μόνο πίσω δεν πάει, μόλις την πιάνεις αμέσως γουργουρίζει!

Ο Μήτσος είναι ο δεύτερος ασπρόμαυρος της παρέας και ήταν ο πιο μικρούλης και αμούστακος από τα τέσσερα. Όταν τον βρήκαμε είχε ήδη υποθερμία και είχε σταματήσει να τρώει, όμως με τη βοήθεια της γιατρού μας τον συνεφέραμε και τώρα χαίρει άκρας υγείας! Παίζει με τα αδέρφια του και κάνει τις δικές του σκανταλιές, ο γλυκούλης! Έχει μεγαλώσει, έβγαλε μουστάκια, είναι δραστήριος και ζωηρούλης και φυσικά πολύ χαϊδεμένος! Τίποτα δεν θυμίζει την περιπέτειά του όταν ήταν 20 ημερών!

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Μανουσιάδου Ευαγγελία
Ταχυδρομικός κώδικας 17123
Περιοχή Νέα Σμύρνη Αττικής
Τηλέφωνο 2109313350
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email evamanous@oulook.com
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμο γατάκι, mixed breed - ημίαιμη, , αρσενικό, Νέα Σμύρνη Αττικής, ταχ. κωδ. 17123, αγγελία 101282

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.