Λογότυπο getpet.gr Το getpet.gr απαιτεί να έχεις τη javascript ενεργοποιημένη για να λειτουργήσει.
Preloader

Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται ημίαιμος σκυλάκος

Στοιχεία αγγελίας
Αριθμός αγγελίας 100967
Κατηγορία αγγελίας Δίνονται για υιοθεσία - Χαρίζονται
Τελευταία ενημέρωση Πριν 3 ημέρες : 23/9/2020 11:08 πμ
Εμφανίσεις 143
Δημοφιλία
Πολύ δημοφιλής
star star star star star_border 4/5
Αξιολόγηση 4/5 βάσει 143 εμφανίσεων
Λεπτομέρειες
Είδος Σκύλος
Φυλή (Ράτσα) Mixed Breed - Ημίαιμο
Φύλο Αρσενικό
Μικροτσίπ 941000021237179
Ηλικία 12,5 ετών
Κείμενο αγγελίας

Είχαμε καιρό να συναντήσουμε τον υπέροχο Άρη! Ποιος το περίμενε όμως πως η συνάντησή μας θα γινόταν μέσα στο εκκλησάκι της Αναλήψεως στο πάρκο των Καταρρακτών! Ίσως να κυνηγήθηκε από άλλο σκυλάκια, ίσως να συνόδεψε κάποιον μέχρι εκεί και νιώθοντας ασφάλεια τον πήρε ο ύπνος, μα σίγουρα το μεγαλύτερο σοκ το βίωσε όταν άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός. Σοκ έπαθε και ο σεκιουριτάς που έτρεξε να δει τι συμβαίνει, μέχρι που αντίκρισε τον Άρη, ξεχασμένο και κλειδωμένο! Προσπάθησε να τον μεταφέρει εκτός, μάταια όμως. Μέχρι που ο απίθανος σκυλάκος άκουσε το όνομά του και σηκώθηκε! Ευτυχώς δυο κυρίες που βρίσκονταν εκεί, συνέβαλαν η καθεμιά με τον τρόπο της, και έτσι ο Άρης μεταφέρθηκε στη δική του γειτονιά με αυτοκίνητο, που μάλιστα έδειχνε να το απολαμβάνει! Μόνος πήδηξε μέσα στο αμάξι και δεν ήθελε να κατέβει όταν φτάσαμε... Κοντεύει τα 13 χρόνια ζωής, η φιλοξενία του είχε τελειώσει εδώ και καιρό... Ζει στο δρόμο από τότε που τον εγκατέλειψε η κηδεμόνας του, αντιμετωπίζει όσους κινδύνους κρύβει η αδέσποτη ζωή... Δεν το αξίζει... Ειλικρινά δεν το αξίζει... Έχει ανάγκη από ανθρώπινη συντροφιά...

25/10/2019: Ήταν Οκτώβριος του '14, όταν για πρώτη φορά κοινοποιήσαμε τη φωτογραφία του Άρη, το όνομα του οποίου μάθαμε αργότερα, αφού τελικά εμφανίστηκε η κηδεμόνας του και τον πήρε από το δρόμο, περιορίζοντάς τον σε μια αυλή.
Ακριβώς 5 χρόνια μετά, έφτασε στα χέρια μας δαγκωμένος, σε άθλια κατάσταση.
Αυτή τη φορά έγινε μήνυση στην κηδεμόνα του για έκθεση σε κίνδυνο και εγκατάλειψη.
Περίπου 12 χρονών πια, φιλοξενείται από εθελόντρια, μέχρι να βρεθεί κάποιος άνθρωπος που πραγματικά θα του δώσει την αγάπη που του αξίζει και έχει στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια, για όσο καιρό του απομένει. Εάν τον γνωρίσετε, θα καταλάβετε πόσο ανάγκη έχει τη ζεστασιά, το χάδι, την αγκαλιά, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Δεν είναι όλοι οι καταχωρητές αγγελιών καλοπροαίρετοι φιλόζωοι. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σβήνουμε άμεσα τις ύποπτες αγγελίες. Από την πλευρά σας, μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας κι αν κρίνετε ότι πρόκειται για ύποπτη αγγελία κάντε αναφορά ώστε να μας βοηθήσετε αφαιρεθεί.
Όνομα Κατερίνα Καλτσά
Ταχυδρομικός κώδικας 58200
Περιοχή Έδεσσα Πέλλης
Τηλέφωνο 6986746436
Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια! Για να μην πέσετε θύματα απάτης μην επικοινωνήσετε με τον καταχωρητή της αγγελίας πριν διαβάσετε το σύντομο οδηγό υιοθεσίας.
Email katerina_kaltsa@hotmail.gr
Κοινοποίηση
Διεύθυνση
Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για αντιγραφή στο πρόχειρο.
Αποστολή με email
Facebook
Messenger
Twitter
Google+
Ετικέτες - tags
Δίνεται για υιοθεσία - χαρίζεται, ψάχνει σπίτι, ημίαιμος σκυλάκος, mixed breed - ημίαιμο, , αρσενικό, αδεσποτάκι, Έδεσσα Πέλλης, ταχ. κωδ. 58200, αγγελία 100967

Σχετικές αγγελίες

Αναφορά
Το getpet.gr επιδιώκει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις αγγελίες που δημοσιεύει. Αναφέρετε στη διαχειριστική ομάδα αγγελίες που νομίζετε ότι παραβαίνουν τους όρους χρήσης και δεοντολογίας της ιστοσελίδας, τους νόμους ή την ηθική διάσταση της φιλοζωίας.
Η αναφορά είναι ανώνυμη και δε δημοσιοποιεί κανένα προσωπικό σας δεδομένο.
Προσοχή!
Συνιστούμε επαγρύπνιση και δέουσα επιμέλεια ειδικά στις αγγελίες καθαρόαιμων κουταβιών ή γατιών που χαρίζονται.
Πρόκειται συνήθως για επίδοξους απατεώνες από το εξωτερικό. Πως θα ξεχωρίσετε τις ύποτες αγγελίες:

• Είναι εξαιρετικά απίθανο να χαρίζονται καθαρόαιμα κουτάβια!
• Το κείμενό των αγγελιών είναι σε σπαστά ελληνικά ή αποτέλεσμα αυτόματης μετάφρασης. π.χ. Γεια σας εδώ έχουμε μια φανταστική στρωμνή από 6 ευθείες γερμανικές κουτάβι shephard, Όλοι υγιείς μεγάλες αποστεωμένες και γεμάτες χαρά. Όλα τα κουτάβια ανυψώνονται σε εσωτερικούς χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για να είναι γύρω από τα παιδιά. Είναι η χρυσή μας κοπέλα, απλά όμορφη και εκπληκτική προσωπικότητα. αληθινό χαρακτήρα στη φυλή. Είναι εγγεγραμμένος σε kc. Είναι η πρώτη της γέννα.
• Έχουν μία ή πολύ λίγες φωτογραφίες που φίνονται κατεβασμένες από το Internet (μικρές, χαμηλής ανάλυσης, με watermark).
• Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ξενικά ονόματα π.χ. carrinelobelllobell654 και email π.χ. geremifol30@gmail.com
• Έχουν τυχαίους ταχυδρομικούς κωδικούς, συχνά επαρχίας. Έχουν ψεύτικα τηλέφωνα π.χ. 6900000000 ή 2111111111 αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.

Συνήθη τεχνάσματα που χρησιμοποιούν:
• Επιμένουν στην επικοινωνία αποκλειστικά με email.
• Λένε ότι χαρίζουν το καθαρόαιμο κουτάβι λόγω αναπηρίας ή θανάτου του άμεσου κηδεμόνα.
• Στέλνουν φωτογραφία της ταυτότητάς/διαβατηρίου τους. Πρόκειται για κλεμμένες ταυτότητες/διαβατήρια συνήθως ανυποψίαστων θυμάτων του διαδικτύου.
• Ζητούν χρήματα για μεταφορικά γιατί το κουτάβι υποτίθεται βρίσκεται μακριά ή χρειάζεται κλουβί μεταφοράς.
• Ζητούν χρήματα για ιατρικά έξοδα του κουταβιού ή για τοποθέτηση τσιπ.
• Ζητούν να στείλετε χρήματα μέσω Western Union ή Moneygram.

Εν κατακλείδι
• Στο getpet.gr, ως αμιγή και ασυμβίβαστη φιλοζωική πρωτοβουλία, δεν πωλούνται ζώα.
• Στο getpet.gr δε φιλοξενούνται αγγελίες ζευγαρώματος.
• Οποιαδήποτε αγγελία αναφέρει χρηματικό ποσό ή επιδιώκει αναπαραγωγή είναι παράνομη και παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Τέλος συνιστούμε να υιοθετήσετε ζώα από φιλοζωικές οργανώσεις και ενεργούς φιλόζωους για να επιβραβεύσετε το έργο τους και να μειώσετε τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.